Brezplačno, sila zabavno in polno inovativnih športnih doživetij
051 675 408
boh@brezice.si

Športno društvo plavalna akademija Rok Kerin

Športno društvo deluje na področju plavalnega športa v občini Brežice. Njegovi programi so med seboj povezani z najpomembnejšim virom življenja – vodo. V trenutnem času se ljudje vse bolj zatekamo k naravi, tako v akademiji s pomočjo vode, znanj in lastnih izkušenj težijo k popolnemu izkoristku lastnih zmožnosti za zdrav in uspešen življenjski slog posameznika.
 
Posebnost akademije je, da so dejavnosti edinstvene v tehnikah izvajanja posamičnih sklopov programov, saj temeljijo na osebnem pristopu in kakovostni izvedbi za vsakega posameznika. Prav tako se programi izvajajo v manjših skupinah, kjer je vsak posameznik deležen enake pozornosti ter se ga obravnava posamično glede na njegove lastnosti, potrebe in cilje.
 
Ponujeni programi so razdeljeni v različne sklope za lažje prepoznavanje potreb uporabnikov. Akademija ponuja več vrst plavalnih treningov, plavalne šole, plavalnih tečajev, vodnih vadb za odrasle in starostnike, rekreacije, izobraževanj, otroških počitniških programov in otroških vodnih zabav ter tehnike reševanja iz vode, ki sovpadajo z zdravim in varnim načinom življenja. Programi so namenjeni vsem starostnim skupinam ljudi z različnimi potrebami in predstavljajo tako trdo delo kot tudi sprostitev.
 
Spletna stran: http://www.rokkerin.com/
Elektronska pošta: info@rokkerin.com
Telefon: +386 31 665 474 (Rok), +386 41 656 112 (Nina)