Brezplačno, sila zabavno in polno inovativnih športnih doživetij
051 675 408
boh@brezice.si

Narava je najboljše igrišče in telovadnica

Narava je najboljše igrišče in telovadnica
26. oktobra je potekal četrti webinar v sklopu projekta Stavi na zdravje. Z nami je bil dr. Jernej Agrež iz SUP Čatež, ki je znotraj projekta zasnoval tudi igro pobega v naravi.

Zakaj so igre pobega takšna atrakcija? Kaj doživljamo, ko jih igramo? Kaj pa, če se te zagonetke preselijo v naravo? V outdoor escape room? Je narava lahko naša neskončna telovadnica? Polna izzivov in skrivnosti, ki so povezane z letnimi časi? Kaj pa surfanje na reki? SUP-anje? Od kod ideja za surfanje na rekah? O tem in mnogih zanimivih vprašanjih smo se pogovarjali na webinarju.

Zanimiv pogovor se je dotaknil našega odnosa do narave, psihologije iger, motivacije pri premagovanju izzivov - zelenih in psihičnih - in marsičesa drugega. Pogovarjali smo se o aktivnostih, kjer naravo uporabite kot primarno in vrhunsko orodje za zdravo gibanje.

Jerneja mnogi povezujejo s supanjem (stand up paddling), zato se seveda nismo mogli izogniti vprašanjem o njegovem doživljanju rek, rečnem SUP-anju in različnih možnostih v Posavju.

Vabljeni, da si ogledate celoten webinar, ki je objavljen spodaj.